onsdag

Tävla - och vinn (bought by Buzzador del 2)


Skicka ett mail till mig där du svarar på frågan: vilken är en av hudens viktigaste skyddsbarriärer (enligt Cliniderm :). Svaret hittar du här.
Berätta också i en kommentar vilken din bästa skönhetsprodukt är.
Jag lottar ut fyra boxar från Cliniderm vilka innehåller generösa prover av Cliniderms produkter för ansiktet. Se så tävla på!
Obs, tävlingen avslutas den 29 januari (måste rapportera till Buzzador innan den 31:e)

20 kommentarer:

Anonym sa...

Har mailat dig nyss!

Motivering:
Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

Mvh//Malin

Anonym sa...

Ett skönhetstips från mig är The Bodyshops facial buffers. Små pads av loofah som man blöter upp i vatten och som fungerar som en varje dags peeling. Använd tillsammans med tex L300:s cleansingmousse. Padsen kan användas många gånger och är klart prisvärda. Glöm inte att återfukta huden efteråt!
Miss Fine (Som glömt sitt lösenord)

Petra sa...

Men Miss Fine! Du skulle ju maila svaret på frågan! Annars hjälper du ju alla (!!) andra tävlande :)

Anonym sa...

Jag insåg just precis detta fatala misstag!! Och eftersom jag inte kan logga in så kan jag inte deleta det. I'm so sorry and disqualified!
MEN alla andra tävlande kan ange den ANDRA skyddsbarriären :)

Miss "Scatterbrain" Fine

ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG sa...

Jag är inte med och tävlar men har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2011/january/cliniderm-avslutas.html

Vad har du för slutdatum på tävlingen?

Andrea sa...

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Min känsliga hy är ganska besvärlig, och jag har provat mig igenom tiotals produkter utan att ha lyckats att hitta rätt. Har dock hört mycket gott om Cliniderm och hade hoppats komma med i Buzzadors kampanj för att prova produkterna, men utan lycka. Därför hoppas jag att jag har turen på min sida istället och har möjligheten att ta del av kampanjen på detta lilla extra vis.

Min bästa skönhetsprodukt är förmodligen min mascara, Max Factor Masterpiece, så lite gör så mycket, bara en minut på morgonen och jag ser direkt piggare ut. Guld värt för en småbarnsmamma.

Jag har mailat dig mitt svar.

Med vänlig hälsning
Andrea

Ingrid sa...

Hejsan! Jag är gärna med och tävlar och skickade ett mail alldeles nyss :)

Ett av mina bästa skönhetstips nu under vintern är att inte tvätta ansiktet på morgonen! Jag brukar tvätta av ansiktet på kvällen, och sen smörjer jag in det med ett tunt lager helosan-salva och vaselin på läpparna. Då får hudeen både fukt och fett så att man inte fryser näsan av sig när det är minusgrader :)

Kram, Ingrid

lilla_ingrid1@hotmail.com

m y h a n n a s ' sa...

Hej jag skulle jätte gärna vinna den hära boxen till min mamma som snart fyller år. Hon har letat & letat men allt hon hittar är dyra saker som inte ens fungerar och det gör henne frustrerad. Det är snart också hennes födelsedag så hade varit kul om jag vann så kunde jag ge henne, även om den inte är bra kanske så kan hon i alla fall prova på & ge de en chans! Hon hade blivit så glad, vet inte vad annat jag kan ge till henne men att köpa såna produkter är ganska dyrt för mig. Kläder och smycken har hon redan så detta hade varit perfekt... / En snäll dotter :D

Föresten så kan jag inte hitta din mail, kan du vara vänlig och ge mig den så lämnar jag svar? :)

Petra sa...

Hej Hannah! Min mailadress hittar du i vänsterspalten där det står: Maila mig
men den kommer här också: petraspetitesser@yahoo.se
mvh
Petra

Anonym sa...

Hej!
Jag har testat lite olika hudkrämer. Det som jag hittat är två favoriter. Dermalogica daily microfoliant som är en mild peeling som gör rent men inte torkar ut och aloe vera olja som är så bra för mina känsliga ögon. Det är de bästa tipsen jag kan ge, men jag skulle gärna vilja lära mig mer om bra produkter. Det är roligt att ta hand om huden:)

Med vänliga hälsningar
Emelie
/emelie_svensson_@hotmail.com

Alex sa...

Självklart vill jag vara med och tävla och har precis mailat dig!

Min favoritprodukt är The Body Shops bodybutter. Flera olika underbara dofter och bra återfuktande effekt. Tyvärr passar den inte att använda i ansiktet och för just ansiktet har jag faktiskt inte lyckats hitta "rätt" produkt.

ellexsandra@live.se

care69 sa...

Jag är gärna med!

Har mailat och länkat.
http://care69.blogspot.com/2011/01/29-jan-vinn-produkter-fran-cliniderm.html

Det viktigaste för mig är LYPSYL, inte så glamouröst men nödvändigt. Ingen är vacker med torra, röda och fnasiga läppar. Billigt och fungerar.

care69(at)live.se

Anonym sa...

Jag har nyss mailat dig.
Min favorit som jag använt i många år är Oriflames Tender Care. En söt liten rosa burk med innehåll som är bra till mycket. Använder den främst som "läppsmörja". Så här års även perfekt till självsprickor på händerna.

Mvh Annelie M
a.e.m-49@hotmail.com

Kajsa sa...

Jamen visst ja, bästa skönhetsprodukten var det... ;-)

Jag måste säga en riktigt bra kudde och ett fluffigt duntäcke. För det må vara en klyscha, men jag behöver min skönhetssömn!

Och om jag måste välja en produkt-produkt, så blir det lypsyl, i all sin enkelhet.

Anonym sa...

Hej!
Mailar svaret lite senare.
Min favoritprodukt är Aloe Propolis Creme från Forever Living.

Hälsningar Caroline L
vitabergenserik@hotmail.com

Tovis sa...

Har mailat dig...!

Och min favvo-skönhetsprodukt är nog Lancomes Touch Eclat, det enda som hjälper mot mina mörka ringar under ögonen :P

Kram
ectricgirl@yahoo.se

Anonym sa...

Min bästa skönhetsprodukt är nog helt enkelt ögonfransböjaren (och eventuellt mascara). Det blir alltid superstor skillnad av att böja ögonfransarna - det lyfter hela blicken och räcker långt om man inte riktigt har tid att göra sig iordning.

Trevlig helg!
Mvh Elin
(ellebellejul@gmail.com)

evamar sa...

Jag har mailat dig nyss.

Min bästa skönhetsprodukt måste vara Toni & guy Finishing shine spray som gör mitt glanslösa hår både mjukt och glansigt. En riktig superprodukt!

Nu håller jag alla tummar jag har!

Kram

evamar

Anonym sa...

Jag har skrivit tidigare, men min kommentar saknas?!!!
Min favorit är en kräm som heter Propolis från Forever Living. Mjukgörande och innehåller aloevera.
Hälsningar Caroline
vitabergenserik@hotmail.com

Petra sa...

Förlåt Caroline, ibland får jag att jag måste godkänna kommentarerna och ibland inte. Och jag missade att godkänna din. Men du är med och jag har fått ditt mail.