tag:blogger.com,1999:blog-2752048979192499043.post513812165365115786..comments2019-11-14T07:01:14.755+01:00Comments on Petras PETITESSER: Dagens lunchPetrahttp://www.blogger.com/profile/15971247539898548606noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2752048979192499043.post-35114311381477758172008-02-06T16:36:00.000+01:002008-02-06T16:36:00.000+01:00Alla: vi fortsätter doppa då, skönt att ha kollat ...<B>Alla:</B> vi fortsätter doppa då, skönt att ha kollat upp ;-)Petrahttps://www.blogger.com/profile/15971247539898548606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752048979192499043.post-37582828348929176262008-02-06T15:34:00.000+01:002008-02-06T15:34:00.000+01:00Vi doppar på tycker jag:)Vi doppar på tycker jag:)Peace in mindhttps://www.blogger.com/profile/00431699599685564722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752048979192499043.post-85975588343578748872008-02-06T14:11:00.000+01:002008-02-06T14:11:00.000+01:00Jag har också hört att man ska lägga laxsidan nedå...Jag har också hört att man ska lägga laxsidan nedåt när man stoppar in biten. Det är väldigt svårt... Jag doppar alltid i sojan. Har aldrig fått onda ögat för det...b a n d s t i g e nhttps://www.blogger.com/profile/06971504104838297336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2752048979192499043.post-63480279475497973092008-02-06T13:56:00.000+01:002008-02-06T13:56:00.000+01:00Loser, nej! Klart att man får doppa riset lite i s...Loser, nej! Klart att man får doppa riset lite i sojan, däremot ska man inte lägga hela biten i sojan och låta den vara där tills riset lossnar. Mest för att det är hemskt opraktiskt. Och man får tycka att det är gott med andra saker på/i sushin än traditionellt japanska. Tycker jag då.Anonymousnoreply@blogger.com