onsdag

Velvet-kan det vara något?


Så här ser de ut som gör programmet, festligt värre! (bild från svt:s hemsida)

Det ska tydligen börja ett nytt modeprogram på SVT i kväll (om fem minuter!). Velvet är namnet, någon som tänker se? Jag tänker, man måste ju vara om sig och kring sig.
Och här är en länk
Uppdatering: ja nu var det sett, jag blev inte jätteimponerad måste jag säga, lite typiskt svt kanal 2, en del intressanta inslag t.ex. Liselotte Watkins och den italienske arkiteturprofessorn som tog nakenfoton på nätterna, men Mats Bergström..."ja, alltså jag tänkte på en rymdhora alltså va". Men kan mycket väl vara jag som inte har någon känsla för det där...jag gillade signaturmelodin; Velvet Undergrounds "I´ll be your mirror"!

3 kommentarer:

Anna funderar sa...

Jag slänger ett getöga just nu, ja vad ska man säga? Orkar inte koncentrera mig, så jag väntar på din reaktion och ser om jag samtycker. Förresten snodde du mitt inlägg nu, det var ju jag som skulle skriva om Velvet. Lägger ner:)

Petra sa...

Förlåt Anna :-O, det var inte meningen att ta ditt inlägg sådär. Jag hade inte mycket annat att skriva om ikväll, jo jag lade ut lite barnkläder på Tradera, så spännande var min onsdagskväll. Sov gott!

Anna funderar sa...

Och sen var han så snorig, höll på hela tiden. Gå och snyt dig människa, typ! Men Liselotte Watkins gillar vi.