måndag

Iiiih ett lik under sängen!

Jag tillbringade söndagskvällen med att se en ganska värdelös film på danska TV2 igår kväll. (Ja jag vet att alla stackars 08-or missar denna braiga kanal men, tough luck, några nackdelar ska ni väl ha). Det var en rysare med Matthew McConaughey (inte min favorit alls). Den handlade om två oskyldiga moderlösa pojkar vars pappa helt plötslig en dag fick en ingivelse från gud och började slakta människor i tron att de var demoner :-O Pojkarna tvingades delta och allt var mycket miserabelt, sorgligt och äckligt. Inget lyckligt slut hade den heller.
Jag vet inte varför jag envisades med att se klart den. I alla fall så hemsökte filmen mig hela natten och jag vaknade flera gånger av olika mardrömmar där jag själv var inblandad i mordhistorier och hade lik under sängen som jag var tvungen att göra mig av med med hjälp av en såg....Är lite trött idag efter denna rysliga natt!

Fotnot: Filmen hette Frailty (på tyska...Dämonisch!)

4 kommentarer:

Stumpan sa...

Åhh, stackar dig. Det är jobbigt med lik under sängen. Hoppas att du får en bättre dag än natt! Lik slipper du väl i alla fall:)

Petra sa...

Stumpan: Ja inte roligt alls :-S Inga lik på jobbet än...!

Vera sa...

det låter som en riktig rysare ... jag känner igen mig i att även om man inte gillar filmen så fortsätter man likt förbannat att se den. ;)

Petra sa...

vera: Ja, korkat! Nu ska jag se CSI som jag egentligen inte gillar heller...