tisdag

Original versus kopiaMen hur tänkte du här Lindsay? Du kan ju inte bara ha velat illustrera skillnaden mellan stil och trash! Eller var jag elak nu? Andra åsikter?
(Bild från New York magazine där Lindsay Lohan fotograferades av Bert Stern, fotografen som även tog originalbilderna på ikonen Marilyn Monroe 1962. Sessionen kallades då "The last sitting")

10 kommentarer:

Anna funderar sa...

Jag känner mig så ouppdaterad, Lindsey who liksom? Var får du allt ifrån...Jag gillar MM, men den andra ser skitskum ut, tycker jag.

Petra sa...

Ha, ha gamla Anna! (skojar) Lindsay är en tonårsstjärna(film)som haft lite problem med droger à la Brittany Spears.
Jag tycker också hon ser skitskum ut!

H a p p y M u f f i n sa...

Lindsey Jordan verkar allmänt rätt desperat! Jag tror du vet vem det är Anna, för i ditt inlägg häromdagen skrev du "check" på en massa saker som du bockat av. Jag fick för mig att det var från filmen "Föräldrafällan" där tvillingarna spelas av en ung L J...

Anna funderar sa...

muffinsen ovan: Jag vet inte vad du talar om, kvinna. Föräldrafällan? Tror du på allvar att jag tar del av amerikansk skräpkultur? Det där med check hade jag sett hos nån av de coolare bloggarna...(Kanske har jag hört namnet Lindsey Lohan tidigare, klingar vagt bekant:)Både Petra och Muffinsen får en kram till em-kaffet!

Petra sa...

Ni där: LindsAy (sic) Lohan var namnet! Föräldrafällan var hon med i och dessutom i Freaky Friday med Jamie Lee Curtis. Men sedan dess har hon mest raglat omkring.
Kram kram

H a p p y M u f f i n sa...

anna: ja ja. Hon knarkar i alla fall... KindsAy... nej LindsAy

Vera sa...

du är inte elak. Lindsey visar allt och lämnar ingenting åt fantasin = trist o trashigt som du sa. men hon har fina bröst i alla fall (som ser någorlunda ickeplastikopererade ut)

Petra sa...

Happymuffin: knarkar, gör hon absolut!

Vera: Jo, fina bröst :-) men hon gör sig själv en otjänst genom att posera som Marilyn, hon står sig inte vid en jämförelse, trots att hon är 25 (?) och Marilyn 36 på bilderna.

Anonym sa...

Marilyn är vackrast. Lindsey kan inte posera; kolla axlarna, armarna.. hon har helt enkelt en dålig hållning, liksom ihopskjunten. Marilyn ser stark och vacker och förförisk ut, Lindsey ser därimot bara trött och konstig ut.

Petra sa...

anonym: Hon är vackrare än de flesta! Lindsay ser, som du säger, obekväm och ansträngd ut.