lördag

Petra kommenterar

Det har varit Elle-gala, och jag har såklart inte varit där, och det är jag inte alls ledsen över, jag menar; vad är väl en bal på slottet...Men jag har ändå åsikter om vad folk väljer att ha på sig en kväll som denna...


Ja här har vi, för mig, tre helt okända damer. Damen till vänster fångar blicken omedelbart och man undrar hur hennes tankar såg ut innan hon valde kvällens outfit "hrm, här har jag ju den här guldiga tubtoppen som jag sydde av en stuvbit trikå som jag fyndade på Tusen tyger, den ser lite glammig ut sådär, perfekt! Och så har jag ju min rosa träningstopp, den blir använd alldeles för sällan, den var ju ändå dyyyr, den tar jag också vänta jag tar mina cerise knästrumpor, sådär, men nu blir det ju en glipa mellan strumporna och fodralet, jag tar mina svarta leggings också. Pricken över i blir det smala vita lackskärpet jag köpte på Flash 1987 och min rosa swatchklocka (eller om det var inträdesarmbandet). Look out here I come!"


Hej, innan operationen hette jag Carlos, men kalla mig Charlotte.
Sveriges självutnämnda modeorakel; Sofie och ...syrran Fahrman (Frida??). Say no more men jag tycker det är lite sorgligt att en ung flicka, vad kan hon vara Sofie, 24?, har den gamla Falcon Crestfiguren Morgan Fairchild som role model! Och systra vad ska man säga, 80-talet innehöll många bra saker men kornblå volangklänningar, nedhasade över brösten var inte en av dem!


Visst är hon en femme fatal, vår egen Carolina Gynning, men det ser så kallt ut, jag riktigt ser gåshuden när hon äntrar "röda mattan" i den här kolten. Hoppas hon slapp böja sig ner och ta upp en tappad oliv från golvet!
OBS! Bilderna kommer ifrån Stureplan.se

6 kommentarer:

Anna funderar sa...

Shit, vilken träffsäker analys! Ibland är man inte ett dugg ledsen att man hade annat för sig den kvällen. Vardagssnygg regerar, men är det gala ska det vara RIKTIG GALAKLÄDSEL. Själv ska jag nu switcha från hundoutfit, till dagens vanliga kläder:)

Petra sa...

Tack! Jag kände mig lite småelak i går kväll. Men ärligt talat så hade jag gärna besökt Ellegalan, det var mer lite "surt sa räven". Hundoutfit! Utklädd till hund sådär på söndagsmorgonen ;-)

Stumpan sa...

Väl talat! När det finns sååå mycket snyggt, varför välja sådana gräsligheter?

Petra sa...

Stumpan: nej, smak följer inte alltid med framgång :)

Miss Fine sa...

Den ena J säger att jag måste prova klänningen. Den andra J att an lämnar ett bidrag till den (!!). Sen kan vi ha vår egen Elle-gala. Med vin. Så när åker vi?

Petra sa...

Miss fine: Vad har det tagit åt J:na? Inte likt dem, slå till! Jag följer med varsomhelst det serveras vin :-P