fredag

Woopie en Wippie!


Fick ett erbjudande från Buzzador idag; Få en Wippie gratis. Vad är då en Wippie frågar sig vän av ordning? Jo "Wippies är ett nätverk för människor som delar med sig av sin Internetanslutning till varandra." Jag känner mig skeptisk, behöver jag en wippie, vad ska jag göra med Wippien, jag har ju bara en stationär dator (ja jag vet jag är född på 1960-talet faktiskt). Och till sist frågan; varför kan jag inte få något roligt erbjudande från Buzzador? Det var evigheters evighet sedan jag fick vara med i en kampanj och nu detta, ska jag hoppa på?

10 kommentarer:

Anna funderar sa...

E jag dum, vad är Buzzador? Orkar inte googla...

Petra sa...

Dum? Du nej :)Nej jag borde förklarat kanske, Buzzador är ett företag där man kan anmäla sig som testperson och få diverse nya varor att testa och prata med sina vänner (eller blogga) om.

H a p p y M u f f i n sa...

Det här är mycket bra att känna till. På mitt förra kontor satt jag själv o hade massor av bandbredd o grannen lika mycket. Det här kan kapa kostnader. Gillar vi!

Petra sa...

happymuffin det är säkert hur bra som helst! Bara jag som inte hänger med, och kanske inte är i behov av någon med bara en stationär dator, men det kanske jag är?

Vera sa...

fick oxå det erbjudandet av Buzz. tvekar att testa. är rätt nöjd med hur jag har det nu. fick däremot ett kattmattest. min lilla kisse slickade upp den nya maten med god aptit. klart godkännt alltså.

Petra sa...

vera Kattmat, det hade varit något det! Jag tror jag hoppar Wippien.

memilla sa...

Fick också det erbjudandet och hoppade inte. Nä, jag får inte heller några roliga erbjudande men häromdagen kom faktiskt pastasås och vit fiberpasta och det var riktigt gott...allt gratis är bra ;)
Hittade till din blogg idag och trivs riktigt bra! Jag återkommer!

Petra sa...

memilla: Hej, vad roligt med en ny besökare :) Nej, jag avstår Wippien, pastasås hade varit roligare, gratis är gott som sagt. Välkommen tb!

Caroline sa...

Hej! Hittade till dig via ddin kommentar hos mig :-)

Jag hoppasde också över Wippies-erbjudandet. Orkar inte "teknikklydda"... Har fått även testat chips, goda och nyttiga var de och många fick man.

Petra sa...

caroline: Hej, ja jag hittade din blogg via en annan blogg...jag gillade det omväxlande innehållet! Nej, precis! Orkar inte heller teknikklydda! Jag har hört talas om chipstesten är mycket förgrymmad över att inte fått chansen att testa dem.