onsdag

En fin utmärkelse!


Nu så har man fått en award också! Det gör mig glad igen. Anna, hon som funderar, har delat ut en "You make my day award" till denna, min ytterst banala, blogg! Nu måste jag dela ut egna awards och det är ju roligt fast svårt. Det finns ett antal bloggar som jag är stammis på och som jag besöker varje dag, där jag har hittat riktiga bloggvänner. Sedan finns det ett antal som har bloggar som jag inspireras av och som verkligen lägger ner tid (tror jag...) på att göra fina collage och inspirationsinlägg. Jag delar ut awarden till:

Vardagsglimtarn - En avundsvärd, utlandsvenska boende på en alptopp (eller om det var i en dal). Hon skriver om yta och djup (Hon är ungefär så djup som en bäck, har hon sagt ;-) på ett roligt sätt och det är hur intressant som helst att ta del av hennes, och hennes familjs ,vardag som utlandssvenskar.
Sara - Sara besöker jag också varje dag. Jag har fått intryck av att Sara är en sympatisk, rolig och trevlig människa. Hon skriver också både om yta och djup, och det gillar jag. Jag gillar Sara helt enkelt!
Solrosfrön - Jessikas blogg är jag också stammis hos. Lite roligt med annat perspektiv än de där stockholmsbloggarna ;-)
Min inspiration - hit, till Caroline, hitade jag nyligen. Caroline är en av dem som gör ambitiösa collage, är duktig på foto också är hon ju en skånetös. Måste man gilla!

Alltså jag skulle kunna fortsätta länge, länge (men det finns en lista till vänster också)
men till sist så nämner jag:
Camilla granne med kaos- (jag vill se hennes granne!)- Camilla hälsar jag också ofta på, en trevlig bekantskap, skriver om vettiga saker och är dessutom brunett i denna värld av blondiner (också har vi samma läppstiftsmak!).

6 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Bäcken porlar nöjt, ser du solstrålarna mitt i den? De är ditt verk ; ) Stort tack. Vi bor i en dal, emellan alperna, invid en sjö, på en höjd :)Jag störtdiggar som bekant dig, även om din blogg är en pöl tycker jag yta speglar djup. Vitsigt värre. Men ärligt iaf :)

sara sa...

Åh, tack! Nu blir jag alldeles glad ju. Orkar inte skriva så mycket mer just nu: ligger däckad (i soffan och kollar på Sex & The City-boxen) i feber och en hemsk huvudvärk.
Jo, en grej till vill jag säga – jag är också brunett!

Anna funderar sa...

Banal blogg, vad pratar den lilla människan om? Du skriver ju om en massa intressanta saker, och om det är banalt är väl som med skönhet. Ligger i betraktarens ögon!

Jessika sa...

Gulle dig Petra! Jag sitter här i fjällstugan med blossande kinder :) Jag har så seg uppkoppling här på just nu men jag hoppas att jag kan svara med ett inlägg under kvällen. Nu tror jag att solen kommer att stråla här i morgon :)

Camilla sa...

Men söta Petra. Tack så mycket! Vad glad jag blir.

Din blogg är allt annat än banal.
(Men kom vi inte överens om att VDG var en ål?) ;)

Petra sa...

vdg: Du uttrycker dig så poetiskt :-) också säger du snälla saker!
sara: Jag hade liksom på känn att du var brunett! Hoppas att du kryat på dig!
anna: Nu är du snäll igen
:-D
jessika: Bättre seg uppkoppling än en kraschad dator
:-( Fint att solen lyser på er igen!
Camilla: You`re welcome :-D
och tack, en ål i en bäck kanske?