måndag

Jag en motvillig vanemänniska...

Måndagar är likamed:
*träning,
*snabb kvällsmat i form av omelett med ost
*Anna Pihl kl 20
*CSI kl. 21 samtidigt som jag skriver en matlista för resten av veckan med hjälp av diverse tidningar.
Mannen lägger alltid barnet på måndagar. Men idag så händer det grejer :-O Det är fotboll i form av MFF på TV så jag har frivilligt blivit tvångskommenderad till datorn medan jag väntar på att sonen ska somna så jag kan titta på den nya hypade serien Cashmere Mafia på 3:an.

Jag kan behöva lite andra rutiner tror jag men det är så skönt att bara ramla ner i TV-soffan efter träningen. Jag tror till och med att jag ska gå ut i köket nu och krama ur de sista dropparna ur en Bag in box....

Uppdatering: I´m not impressed so far... (förutom av en av damernas make...)

11 kommentarer:

sara sa...

Det gör du rätt i. Det där med de sista dropparna alltså. Jag gjorde det nyss...

Anna funderar sa...

Krama hårt, och gör nåt bättre. Kul verkar det inte, men jag gillar inte några serier...inte amerikanska iaf. Och nu tänker mannen sno datorn så kan jag inte blogga komfortabelt heller. Lika bra att gå och gräva ner sig...

Petra sa...

sara: Vad skönt, då är jag inte förtappad själv ;-)
anna: nej , när man ser det så där på pränt så verkar det lite torftigt...förutom träningen och vinet då, eller ja förutom träningen ok :) P.S. Gräv inte ner dig än!

Camilla sa...

Just måndagar passar liksom att bli lite inrutade. Nu måste jag ju fråga - vad tränas och vad duktig du är som gör matlista, funkar det bra?

Petra sa...

Jag tränar aerobics på måndagar ett konditionspass med mycket koreografi (så man inte hinner tänka på hur trött man egentligen är och så försöker jag träna ett styrkepass också på torsdagar). Jo matlistan funkar, nästan :)

A n k i e F o n t ä n sa...

Har du två barn?! Hallå?! Har du någonsin nämnt det tidigare...katt har jag hört talas om, men barn? Grattis! ;-)

Petra sa...

Nej, jag har bara ett. Var fick du det andra ifrån :-O Ibland nämner jag honom, men visar inga bilder...katterna omfattas dock inte av PUL ;-P

Var dags glimtarn sa...

Jag somnade till en dålig bok....

Vera sa...

många dissade CMafia men jag ger den godkänt. den tog sig på slutet ... Anna Pihl missade jag tyvärr igår. Synd att det är sista säsongen.

A n k i e F o n t ä n sa...

Ja du...vad fick jag det andra barnet ifrån.Jo, jag läst att mannen la barnet och sen kom det "andra" barnet hem från fotbollen. Då var det utrett.

Petra sa...

vera: jo, den blev bättre på slutet, jag tror jag ska ge den en titt till.
ankiefontän: Utrett!