måndag

Jag längtar till Italien...


Sitter och funderar på resor...hit har jag alltid velat åka, Lago di Como i Italien. Jag drömmer alltid om Italien men extra inspirerad är jag sedan jag blivit stamgäst hos var dags glimtarn! Jag tror jag får mailbomba henne om tips!
Några dagar vid den vackra sjön hade inte varit fel i sommar! "Dreeeeam Dreeam*

9 kommentarer:

Anna funderar sa...

Vi kan be henne ha resespecial, tycker du inte?! Lite input kan behövas:)

Stumpan sa...

Italien är fullständigt underbart!

sara sa...

Du bara måste åka dit! Det är otroligt vackert. (En del av mig ångrar fortfarande att jag flyttade från Italien.)

Petra sa...

anna: Ja, det kan man begära väl :-)

Stumpan: alldeles!

sara: Jag ångrar att jag aldrig flyttat dit :-)

Var dags glimtarn sa...

Jag har massssssooooooorr med tips! Delar gärna med mig av dem såklart! ELler så hyr ni vårt hus woahaha :) Den bilden du har tagit ser ut som tagen ifrån cernobbio där vi bodde, längs ut, ifrån där båtarna gick....

Petra sa...

vdg: Tänkte väl det! Har ni hus där? Jag fattar inte riktigt var ni bor nu men jag skulle verkligen uppskatta lite tips, vi ska bara se över finanserna och komma till skott också :-D

Var dags glimtarn sa...

Maila mig om vad ni söker för info! VI har flyttat ifrån lago di como (Cernobio den finaste lilla byn i Como ; )) till Lago Maggiore en timme därifrån och in i Schweiz. Kan Como med omnejd bra likväl som den häromkring.

Var dags glimtarn sa...

cernobbio har två b:n :)

Petra sa...

Jag gör det! Tack nu hänger jag med, var inte helt klar över geografin där! Vi har inte bestämt oss än, men jag håller på med operation bearbetning, har spanat just på Como länge också fick jag en liten kick när jag läste din blogg!