onsdag

Gott OCH nyttigt!


Det här är produkter som ropar till mig "köp mig" "köp mig"! Jag ser att man kan beställa från Renée Voltaire via hennes hemsida men det verkar bökigt med frakt. Någon vänlig bloggläsare som vet var de säljer hennes produkter i södra Sverige, helst i Malmö eller Lund? Eller som beställt från hemsidan och har någon aning om fraktkostnaden?

11 kommentarer:

Anna sa...

Jag hamdlar på internet, på Bodystore. Där köper jag all hälsokost; alltifrån krämer, vitaminer och kosttillskott till produkter ur Voltaires sortiment. Bl a lantbuljongen, som jag skrivit om på min blogg.

Frakten ligger på 62 kr om man handlar för upp till 500 kr. Därefter är det fraktfritt. Jag klumpar ihop inköpen och kommer därför aldrig under 500.

Sök på Voltaire uppe till höger på startsidan.

Petra sa...

anna: Tack för tipset! jag ser att Voltaireprodukterna t.o.m. är någon krona billigare på Bodystore!

Sara sa...

Åhå! Det här var underligt. De ropar till mig också! Betyder det att jag också måste dem? Jag måste i alla fall kolla upp butiken som Anna tipsade om...:)

Petra sa...

sara: Ja, det betyder det ;)

Rutan sa...

I Värnamo finns de på Hemköp!

Petra sa...

rutan: Hej, kul att du tittar in! Då kanske de finns på Hemköp här i Malmö eller Lund också, måste kolla. Tack!

Lox sa...

De finns på ICa här i U-a.

(Jag kommer _inte_ att köpa dem igen. Dyra som skrutt och inte så goda.)

Petra sa...

lox: Ja, dyrt är det onekligen. Var det lakritsen du provade eller fröna?

Lox sa...

Samma fröna och samma lakrits.

Solrosfrön brukar jag annars rosta själv och krydda. Det tänker jag fortsätta med. Lakritsen... man blir mätt, den smakar sådär och konsistensen är lite halvmystisk. Jag tror att jag hellre vill ha en god ätupplevelse av att äta lakrits än att äta en knepig en som gör att jag känner mig lite uppblåst i magen. Dock ska den ha plus i kanten för ingredienserna känns lite mer naturliga än E med diverse siffror efter sig.

Kände mig nog mest lite lurad för jag hade så höga förväntningar på produkterna. :)

Lilla Blå sa...

Petra, jag köpte på mig massor av R Voltaire-produkter på ICA Supermarket (heter den så?) på Södra Förstadsgatan, parallellt med Möllevångstorget. De hade en stor avdelning med nyttig "alternativ" mat. Kanske kan vara värt kolla upp?

Petra sa...

lilla blå: Ja, det är ju överkomligt nära. DIT åker jag. Tack :D