tisdag

ScaryNu var jag kvinnligt bitchig och la till ytterligare en bild...det där med groddarna, är nog inte helt sant.


På tal om "Nigella Express" ett "nytt" matprogram på 4:an:

Alltså Nigella är både vacker, rik, sensuell och charmig MEN maten...det är något perverst över den. Jag vet inte om det bara är den engelska maten som helt enkelt har för många avvarter för att kunna lagas tilltalande i TV eller om det är Nigella själv som har en väldigt konstig inställning till den.
Jag glömmer aldrig när hon, iklädd sin vanliga svarta i och för sig chica men utslitna jeansjacka, precis hade trancherat en anka, och dess rosa köttsafter läckte ut på skärbrädan. Då ställer sig Nigella och lustfullt slickar densamma "Oh this is the best part!". Well excuse me!!! Campylobacter, är de utrotade i England eller?
Men min favorit i den här nya omgången måste vara när Nigella går på fest och berättar för oss att hon bara måste ha något mumsigt att äta när hon kommer hem; och då ställer hon sig och gör en Croissant and chocolate pudding mitt i natten! Mängder av choklad, vispgrädde, smör och gamla croissanter blandas i hop i en form och sedan in i ugnen. Ursäkta mig, jag måste kräkas! Hon säger förtjust "jag ska bara äta halva formen" (vilken är lagom ungefär till en större familj).
Sedan får man se henne ännu senare på natten, smita upp till kylen och mumsa i sig resten ackompanjerat av en stor skål grädde.....

27 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Urk! Jag ser aldrig på matlagningsprgram och tänker inte börja nu. Ser reklam om den där sliskiga svenska wannabe kocken på TV, bara hans uppsyn äcklar mig :=O och jag vet inte ens vad han heter inser jag :)

Petra sa...

vdg: Jag kan gilla både att laga mat och att titta på matlagningsprogram om jag är på det humöret. Den där sliskiga kocken tror jag heter Niklas...och nej, han är ingen favorit :)

cruella sa...

Ja. Ge tjejen ett sexliv.

Anna funderar sa...

Instämmer med cruella, get layed! Lox viskade ett rykte, att Nigella irl bara äter levande föda typ groddar, och endast i tv pysslar med sin hetsätsning. Woä, hon är scary...

Caroline sa...

Det har du ju rätt i! God mat ser hon ut att göra, men lite väl mycket onyttigt och äta på natten (hemma, inte på vägen hem i gatukök, när det nu hände senaste), vem gör det?! Jag känner en och han är inte hälsosam.

cruella sa...

Having said that måste jag ändå erkänna att Nutella fascinerar mig. Att hon skulle livnära sig på gamla croissanter med vispgrädde och rosa fågelköttsaft har jag aldrig trott - egentligen. Men den vällustiga inställningen till sådant som är gott att stoppa i munnen, vad det vara månde, DEN sympatiserar jag med.

Less is more - but more is even more!:-)

Petra sa...

cruella: Det behöver hon ju inte ;-D

anna: Det ryktet tvivlar jag på...Fast det är klart att hon inte kan frossa på det viset alla veckans dagar för då hade hon snart fått vara med i "Englands fetaste person" eller vad det kan heta.

caroline: Ibland gör hon god mat, men bara ibland. Jag tycker mest hon blandar majonnäs med vitlök typ.
cruella: Hon fascinerar mig med. Jag gillar att se hennes program. Hon är vacker tycker jag. Fast jag tycker att hon är för mycket. Frosseri blir lätt äckligt tycker jag...

Stumpan sa...

Jag känner mig också både festad och äcklad! Märkligt!

Petra sa...

stumpan: Det är lite förbjudet så där...två av de sju dödssynderna; frosseri och lust :-D

cruella sa...

Håhå, det var både tits, ass och tummy det. Men är det här i nutid? Har en bestämd känsla av att den frodiga Ms Lawson krympt några storlekar...

cruella sa...

Det tar jag genast tillbaks. Det som hänt är att programmakarna skär och skär och skär för att aldrig någonsin visa annat än överkroppen... och hon har en klassisk kvinnlig figur med smala axlar, rätt liten överkropp och tydligt markerad midja, trots tilltagande fetma. Och tuttarna kan man ju alltid välja som blickfång.

Petra sa...

cruella: jag hittade bilden hos en engelsk tidning (dagstidning tror jag)och jag tolkade den som att den iaf var från 2007. Programmet som går på TV nu är från 2005 och igår skymtade jag hennes figur, ganska lik den på bilden.
Egentligen vet jag inte varför jag lägger in en bild och liksom "ja, här ser ni Nigella kan inte heller äta vad som helst" men jag tänkter lite så. Du har rätt att de har klippt ordentligt. Men hon är snygg och egentligen så är det ju bara positivt att man kan vara så snygg och lite fet samtidigt :-)

smultron sa...

Jag kan bara inte med kockar som har utsläppt hår! Varje gång jag sett en glimt av Nigella har håret hängt och slängt.

Vera sa...

Hmmm ... själv så tycker jag att hon är en vacker och faktiskt sexig kvinna. Hennes mat känns inte alltid klockrent men vad gör det när det finns 1000 andra kockar att spana in. en favorit är Tina och Per Morberg i Vad blir det för mat.

Petra sa...

smultron: Hon har en väldigt välfriserad frisyr. Det stör inte mig så mycket iofs att kockarna har håret utsläppt, det är snyggare så ;)

vera: Jag tycker också att hon är en vacker och sexig kvinna (det skrev jag ju..) Det är mest hennes förhållande till maten jag stör mig på. Tina är bra men Per Morberg har jag aldrig sett in action.

Linda K sa...

ha ha ha! :D

Camilla sa...

Jag tycker att hon är vacker och det är ganska skönt att se någon som inte är pinnsmal. Det kanske är därför många upplever hennes vällustiga smaskande som störande just för att hon är småtjock? Sen är väl inte maten det jag riktigt gillar men hon verkar ju onekligen ha kul :D. Dock ibland den sortens kul som kräver en cigarett efteråt ha, ha.

Petra sa...

linda K: Ha Ha right back
:-D
camilla: Jag håller faktiskt med om allt du säger!

Anna sa...

Groddar och levande föda? Bah! På bilden ser man ju att det minsann inte är några groddar som bosatt sig både fram och bak.

Roligt, roligt.

Petra sa...

anna: Ja, det ser man ju! Det är säkert hon själv som spridit ryktet ;-)

Vera sa...

Men Petra har du inte sett Per?? Antingen älskar man eller hatar man hans sätt vid spisen. Ska länka ett klipp.
Kram V

Petra sa...

vera. Nej det har jag inte, men jag har hört talas om hans program. Tiderna har väl inte passat mig eller nåt. Länk uppskattas!

Caroline sa...

Hoppla vilken bild. Dubbla S-kurvor... så går det när man nattäter!

Stina´s world of everything sa...

Ja! Nigella har något vackert och bissart över sig på en och samma gång.

Jag älskar att hon njuter av mat, sina kurvor och är vacker som en gudinna - men hennes fablesse för riktigt FET mat är scary.

Petra sa...

caroline: Nattätning är farligt, mycket farligt

stina: Jag tycker precis som du, lite gränser för frossandet tack!

Jessika sa...

S kurva var ett bra ord :) Gillar inte Nigella jag heller...

Petra sa...

jessika: Jag både gillar och ogillar!