tisdag

Concerto

Nackdelen med att se en konsert på en gratis utomhusfestival istället för på en klubb är alla fulla fjortisar. Man bara väntar på att få en spya på ryggen eller att en glad liten lintott med en cigarrett i mungipan ska elda upp ens hår.
Roligt med Svenska akademin: sångaren General Knas (!) blickar ut över publiken och säger imponerat "Oj oj oj så många ni är. Här är ju fler människor än vad som bor i hela Landskrona".
De kommer alltså från Landskrona och det visar sig till exempel genom att de rimmar på "patriarken" med "minnesmärken" (som då uttalas minnesmArken)

2 kommentarer:

Caroline sa...

Haha. Själv blir det nog ingen konsert, mannen är just nu på väg till kvällens Moneybrother. Däremot provade jag tapas idag till lunch, de vid HM-hörnan. Eller "tappas" för de hade nog tappat hälften av maten som borde varit på tallriken: det var på tok för lite.
Har du testat maten (eller rättare sagt vad har du provat?) :-)

Häjdeå - det var skånska

Petra sa...

caroline: Jag läste en recension om den där tapastallriken och de tyckte också just att det var väldigt lite. Jag har bara testat en thaitallrik, för den var nära Stortorget och vi hade ont om tid. Smakade som helt vanlig thaimat från en thaivagn. Ganska gott men absolut inget speciellt :)