tisdag

Tantbjudning!I morgon ska jag för första gången ha ett Me & I -party. Jag har varit på många och tänkte: "what the heck, lite rabatt kan väl vara bra". Jag tror att jag lyckats skrapa ihop precis tio personer (för är man elva så får man dubbelt så mycket rabatt, men såklart så tackade precis tillräckligt många nej för att det inte skulle bli så).
Det värsta är att det kommer lika många barn. I åldrarna 2 till 9 år :-O Hur roar man sådana? I vårt lilla hus. Kan man stänga in dem och visa film? Uppskattar en nioåring Pingu? Eller en tvååring Harry Potter? Oj oj. Jag har i alla fall laddat med saft och kladdkaksmuffins till barnen och äpplekaka och kaffe till tanterna. (Jag skulle aldrig våga bjuda på vin så där som Jessika brukar;). Någon som har åsikter om Me & I:s höstkollektion? Själv är jag tveksam...7 kommentarer:

Caroline sa...

Inget speciellt för i höst tycker jag som ändå ska gå på ett partaj i september, mer än den grå tunikan till tanter :-)

Camilla sa...

Tröjan på bilden var fin tyckte jag. Cool ...

Kan du inte "övertala" mannen att vara med så ni blir 11?

Birgitta sa...

Mina barn är för stora för kläderna men själv ska jag ha de grå brallorna, super att lalla runt i hemma. Köpte de polkagrisradiga i sommras å det första 14 åringen gjorde när han såg dem va att försäkra sig om att jag inte tänkte ha dem på mig om jag skulle till affären å handla!

Solrosfrö sa...

Ha ha! Klart tanterna ska ha vin! ;) Jag fick räkna barnen som gäster också så stå på dig om 11 personers rabatten du!

Petra sa...

caroline: Jag tyckte det var väldigt lite just för mammor. Och mycket av barnplaggen tycker jag är allt för dyrt.

camilla: Jag kan ju prova, men vet inte om det räknas :)

birgitta: Oj, polkagrisrandiga byxor, de missade jag. De rosa är ganska fina i år tycker jag men de är för dyra.

solrosfrö: Då ska jag propsa på det! Vin...nä vad ska de tro om mig ;)

Christina sa...

Haha underbart vilket party!
Jag tycker inte kollektionen var något att hänga i julgranen (inte heller att ha i presenter under). Nästa kanske blir bättre, sommar är lättare tror jag - det brukar bli mer färg då!
hejhej c

Petra sa...

christina: Hej! Kul att du tittar in. ja, det blev en riktig kaffebjudning. Det var faktiskt svårt att hitta något man blev sugen på.