fredag

Lika som blåbär och hjortron...


Jag vet inte men är det här det bästa Alltombarn kan hitta?
Det enda som är likt mellan svenska Savannah (mitt favoritnamn...NOT!) och amerikanska kändisflickan Shiloh är väl möjligen den lite stripiga hockeyfrillan.
UPPDATE: När jag läser om inlägget så verkar det lite elakt...jag vill bara förtydliga att jag inte menar något ont gentemot varken Savannah eller Shiloh. Savannah är söt oavsett likheten med kändisbarnet. Det är bara en liten kritik mot publicitetssugna föräldrar

8 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med. Endast ansiktsblinda ser likheter barnen emellan. Skulle vilja säga att endast hårfärgen känns på nåt sätt lika. Varken frisyr eller hårkvalitet stämmer föga.

Petra sa...

anonym: Nej, jag ser inte någon likhet öht. Känns bara som en kändisdesperat förälders försök att framhäva sitt barn, som ju inte har någonting att säga till om i sammanhanget.

nipe sa...

Precis min tanke när jag såg det. Inte likt ett dugg.

fanny sa...

Allt sånt där om vilken kändis man är mest lik till utseendet är ju helt värdelöst. Det går väl egentligen bara på vinkeln, tror jag. Dessutom: vad fan skall man med informationen till?

fanny sa...

Åhå, fattade inte att det var ngn som suttit och kollat ut det seriöst, utan trodde det var en såndär internetgrej där man skickade in en bild och nån kändis kom ut. Då är det ju ännu värdelösare.

Petra sa...

nipe: Nej, inte.

fanny:. Det är föräldrarna som har skickat in. Känns lite desperat på något sätt.

Peace in mind sa...

Och själv är jag hemskt lik, eh...Angelina Jolie...

mini sa...

du har alldeles rätt! jag kunde inte sagt det bättre själv, absolut noll likhet, bara otroligt publicitetssugna föräldrar!

jag skulle vara väldigt väldigt försiktigt med att försöka jämföra där...
mini