tisdag

The end of the tunnel....


Nu är det slut! Jag har uppnått den ålder då jag förväntas läsa tidningar som Hemmets Journal, Allas, Året Runt och Hemmets veckotidning. Fick precis fylla i en undersökning på TNS-Sifo som var riktad till min målgrupp. Undersökningen gällde vilka av tidningarna jag brukade köpa, prenumererade på eller bara läste då och då. Att jag både kände till dem och valde att aldrig läsa dem fanns liksom inte som alternativ vid min ålder. Usch vilken dålig start på dagen...bäst jag sätter på lite hip hop på Spotify och ignorerar tantstämpeln.

3 kommentarer:

Ullis sa...

Usch, sånt kan ge åldernoja! Svarade på en undersökning förra veckan och såg att jag är inne på sista året innan jag byter ålderskategori, läskigt... Hoppas att du har en bra dag!
PS. För mig är ägg-gröt underbart gott ;-)

Everyday Matters sa...

Hej Petra!
Jag tycker att Hemmets Journal suger men Allas går an ;0) Jag har länge haft motsatt problem d.v.s ser ut som en flicksnärta med noll pondus. Om det är så att jag går från den situationen till att bli tant DÅ blir jag riktigt förbannad, för det är väl meningen att man ska få njuta av att vara betrodd ansvarstagande kvinna också? Visst finns det ett mellanläge mellan snärta och tant?

Petra sa...

Ullis: Jag är inne i värsta åldersnojan och då hjälper inte sådant här, byte av åldersbox ryys (tror ett avsnitt av Sex and the city handlade om det). Jo, jag vet ägg-gröt är ju nyttigt också men jag var tvungen att retas, det är två matslag jag bara inte kan äta :)

Everyday matters: Då kanske jag ska prova Allas då... motsatt problem...usch nu fick jag åldersnoja igen ;)
Jo, absolut ska man det. Tanten sitter i huvudet och jag motar bort henne än :)