torsdag

Disturbed


Jag hittade ingen bild på hästen...
Jag är djurvän, man kan säga att jag är en verklig djurvän, är man elak så kan man säga att min djurvänlighet ibland kan vara lite överdriven. Exempel: jag spelar ett dataspel: Sherlock Holmes. The Awakened. Igår när jag spelade så kom Sherlock och Watson till ett stall där de letade efter en försvunnen person. I stallet låg en häst och Watson utbrister "Oh this horse has been without water for five days. It´s dying". Det skulle indikera att personerna som bodde i huset dit stallet hörde hade varit försvunna i fem dagar, något Holmes och co hade fått ett tips om.
Jag börjar febrilt leta efter någonting att hämta vatten i till hästen. Jag springer in i huset, snubblar över både blodiga fotspår och lik men det rör mig inte i ryggen. Jag måste hitta något så att jag kan ge den tecknade döende dataspelshästen lite vatten. Jag springer runt i huset som en furie. Och i köket hittar jag en balja, hämtar vatten i fontänen på gårdsplanen och ger den stackas hästen vatten. Andas ut.

5 kommentarer:

Sara sa...

Jag hade gjort samma sak! Och det är faktiskt några som påpekat att jag är lite överdriven när det gäller djur... :)

smultron sa...

Jag förstår dig fullkomligt! Bra gjort! Du är en riktig dataspelshjältinna :)

Petra sa...

sara: Om djur behöver räddas så ska de räddas!

smultron: Tack! Att jag sedan hittade en hammare under hästen när den reste sig upp efter att ha druckit var ju en bonus :)

Kajsa sa...

Klart hästen ska ha lite vatten! Skönt att din djurvänlighet lönade sig...

Petra sa...

kajsa: Ja, djurvänlighet ska löna sig :)