fredag

Hurra!


I sista minuten fick jag och kollegan besked om att vi får åka hit! Men eftersom beskedet tagit så orimligt lång tid på sig så kan vi ju glömma hotellrum i Göteborg! Sörj ej, vi har hittat en stuga i en stugby en bit utanför. Perfekt! Så får vi en naturupplevelse också som det stod på deras hemsida. Kultur OCH natur, kan det bli bättre!?
Uppdatering: ja, det kan det, man kan bo i en lägenhet mitt i stan, 300 kr billigare!

11 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Glada besked, kul, och jag är inte sarkastisk. Fastän jag hör min egen röst säga det i sådan ton...

Vad är det för fel på mig egentligen???

Camilla sa...

Vi ska till Göteborg samma helg, företaget har kick-off då. Lite synd att jag inte har möjlighet att gå på mässan, det skulle jag älska. Tror det bor en liten arkivarie i min kropp ...

Petra sa...

kaosmaskinen: Hade det varit på sin plats att vara sarkastisk? Jag är iaf glad åt att äntligen komma till bokmässan och jag är också glad åt att du inte är sarkastisk :)

camilla: Så det är därför vi inte hittade hotellrum, det finns företag som väljer att ha sin kick-off i Göteborg, just under bokmässan! (skojar bara kul-kul att vi är där samtidigt)

Sara sa...

Härligt, härligt! Jag har fortfarande min dröm om Göteborg (och jag har fortfarande inte varit där).

smultron sa...

Och jag har inte gått på mässan sen jag jobbade på tidskrift. Fy mig! Borde lämna stan och hyra ut lägenheten åt ivriga besökare som rest långväga...

Fru Tattoo sa...

Vad kul att gå på mässa! Och när ni nu bor i naturen så kan ni knalla omkrin och njuta av det. -vips- en res för både knoppen & kroppen!

Petra sa...

sara:Drömmen om Göteborg! Jag gillar Stockholm bättre faktiskt...

smultron: Det kunde du nog tjäna bra på. Hela stan är uthyrd.

fru tattoo: Ja, det ska bli roligt, fast nu har vi bytt stugan mot ett rum i en lägenhet i city, bättre faktiskt! Jag gillade din blogg förresten.

Miss Fine sa...

Stockholm kan det ju kanske bli...också med lite tur och välvilja från omgivningen. Nu är det du och jag som ska göa Göteborg en gång till :)

Petra sa...

miss fine: Fast vi gör det lite mindre utsvävande den här gången!

Miss Fine sa...

You wish! :)

Petra sa...

miss fine: Ja, verkligen :-S