fredag

Theese shoes are made for sitting


otroligt dålig bild, skärpning Din sko!
I går inspirerades jag av Linda och köpte mig ett par nya höstskor hos Din Sko. Jag har dålig erfarenhet av den affären, kvalité är inte deras ledord, men jag tänkte "kan en sådan modemedveten böna köpa skor från Din Sko så kan väl jag, en gammal arkivarie". Sagt och gjort. Det roliga var att expediten (som var en jätterar tjej) tittade allvarsamt på mig när jag köpt skorna och sa:
"De här skorna är gjorda av SKINN. Så du måste impregnera dem. Sedan så måste man putsa dem ibland också. SKINN mår bäst av det"
Och för att extra poängtera skornas ovanliga material så hängde det fast en liten "skinnlapp" på dem. Jag förstår att det är en sällsynt egenhet hos skor från Din sko men jag erkände ändå inte för tjejen att det faktiskt hänt att jag köpt skinnskor förr...

8 kommentarer:

Fru Kaos blir en kaosmaskin sa...

Åh, jag skrattar ihjäl mig åt dig...S.K.I.N.N...inte ofta förekommande på Din Sko. Vårda klenoderna ömt, och kolla gärna in bloppis-stuff hos mig!

Lilla Blå sa...

:D Ja, det är inte lätt att hålla masken alla gånger. Men faktum är att jag en gång köpte världens bästa moccastövlar just i en Din Sko-butik. Svarta, höga, sköna och läckra. Har haft dem i evigheter. Den dagen de går i graven kommer jag att fälla tårar.

Free Fashion Pia sa...

Alla bara härmar mig, jag var ju först med dom juuuu :-)

Petra sa...

frukaosblirenkaosmaskin: :D Jag har kollat in din bloppis...en massa snyggt. Tyvärr är min budget överskriden denna månad :(

lilla blå:De kan ha guldkorn alltså, jag hoppas att mina boots är ett sådant :)

free fashion pia: Har DU också sådana, då kan jag känna mig trygg att mitt val är moderiktigt ;)

smultron sa...

Din Sko har väl många skor i skinn? Skopunkten däremot har nog aldrig några.
Jag bryr mig ju inte ett smack varifrån kläder eller skor kommer. Men jag är ju ingen märkesböna alls. Mina skor brukar hålla hur länge som helst.

Petra sa...

smultron: Jo, det har de, jag ville bara vara lite elak ;)
Jag har haft dålig erfarenhet av skor från Din sko faktiskt, men annars bryr jag mig inte heller så värst om märken.

Miss Fine sa...

Jag såg dem idag och glömde säga att de är fina! Jag har haft flera skor i skinn (oh yeah!) från Din Sko men också fler i oskinn. De små röda t ex som alltid väcker avund. Hellre sådana än dyra tyska märkessandaler som håller en vecka :(

Petra sa...

Miss Fine: Nej,fy för tyska märkessandaler ;)