torsdag

Smaka violgrodan NUNär jag kom hem låg det ett konstigt paket i brevlådan. Det var från Karamellkungen som ville att jag skulle provsmaka godis. "Tack för att du har anmält att du vill provsmaka godis". Men det har jag ju inte gjort. Mystiskt. Jag fick en länk via e-post till Cint och där stod det "Smaka violgrodan nu". Ja, just det. Där är jag ju med. Nu har jag ägnat kvällen åt seriös godisprovning. Man skulle ha ett glas vatten brevid för skölja mellan tuggorna så att man skulle kunna smaka ordentligt. Jag är en tråkig godiskonsument eftersom jag bara gillar salt och möjligen surt. Jag fick svara "skulle absolut aldrig köpa" på de flesta. Violgrodan smakade gammalt damm (hoppas den inte var förgiftad.) Och Skum bomben var just skum.

14 kommentarer:

Caroline sa...

Jag förstår dina svar för vem äter egentligne violer?!

Var dags glimtarn sa...

Smågodis blir bara mer och mer konstig.... Jag håller mig till saltisar och cola flaskor, när jag kommer över lite smågodis that is!

smultron sa...

Det ser ju ut som små tvålar! Vem vill stoppa tvål frivilligt i munnen? Och med violsmak... urk..

Sara sa...

Och jag tycker de ser ut som fiskar. Violfiskar. Violsmak är nåt jag inte klarar av på godis. Mitt favvogodis är... skumbananer! :D

Petra sa...

caroline: Nej, viol är inte mat. Det är en blomma!

vdg: Konstigt var ordet. Jag har förstått att det där med smågodis inte är helt självklart i utlandet.

smultron: Ja, det ser ut som tvål. Men dessa är någon annan smak dock. Jag hittade ingen bild på violgrodor så det är inte godiset på bilden som är med i inlägget (för att travestera Bullen)

sara: Se ovan...jag hatar allt skumgodis, eller Skum godis som Karamellkungen skulle skriva ;)

Solrosfrö sa...

Äta guppies? ;)

Var dags glimtarn sa...

Nej, inte så vanligt. Men haribo finns nog överallt...

Linda K sa...

dom där på bilden ser ju ut som spermier :*)

Camilla sa...

Jag tycker att det är bra att vi har en medveten och kritisk testare av godis så vi slipper utsättas för tvålspermier. Och då passar du som handen i chokladasken :D

Petra sa...

solrosfrö: Nej det går ju inte!
Linda K: Muterade i såfall :)
camilla: Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det :)

Kajsa sa...

Grodor gillar jag. De är söta. Men inte viol. Nu vet jag vad jag ska undvika i godisdiskarna framöver. För det händer ju inte alltför ofta att jag stryker förbi dem med skopa och påse i handen. Fast snart börjar kräksjukesäsongen = inget plockgodis.

Petra sa...

kajsa: Jag gillar inga grodor, bara levande.
Ööö, kräksjukan i godiset, det har jag aldrig tänkt på :-O

Kajsa sa...

Förlåt, har jag sabbat hela glädjen med lösgodis nu? Skyller på min syster. Hon har infört regeln vinter=stängd godispåse i sin familj.

Håller med för övrigt: grodor ska vara levande. Mitt favoritdjur.

Petra sa...

kajsa: Jag äter ärligt talat nästan aldrig lösgodis, men sonen brukar ju få på lördagar. Det får bli färdigförpackat under vintern då (fast vi har, peppar peppar, aldrig haft kräksjukan:)