lördag

sjukt sa kroppen

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.666710&renderingdepartment=2.19546
Jag skriver mer i morgon när jag inte är så trött.
UPPDATE: ja alltså jag hade inte så mycket att säga mer än att jag blev illa berörd av att se Malin Ewelöfs anorektiska kropp. Nu påstår säkert många att hon är byggd sådan, att hon ser ut så bara. Men jag är skeptisk. Hon ser sjuk, sjuk ut.

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Tills du kommer och skriver, vill jag bara säga att hela den där isgrejen är heeelt sjuk. Underhållningstv har helt tappat greppet om du frågar mig, och är det sedan konstigt att unga tjejer och killar inte är nöjda med sina egna kroppar. Jag blir så himla arg att jag inte ens orkar utveckla hela mitt resonemang, men vi har alla ett ansvar och TV tar def inte sitt.

Fram för att acceptera och använda sin kropp till att leva...Kram!

Petra sa...

Ja, alltså underhållnings-tv är onekligen lite underlig. Jag tittade på programmet igår, i brist på vettig sysselsättning.

Free Fashion Pia sa...

Men kan man se ut på nåt annat sätt när man är fd elitidrottare?? Mellandistanslöpare har ju inte ett gram fett på kroppen! Sen om hon väljer att hålla kroppen i mer eller mindre samma form som under sin aktiva karriär kan man väl inte säga så mycket om.....då tycker jag Posh Beckham, Nicole Richie o co förtjänar en rejäl känga vad gäller att skapa osunda kroppsideal...

Petra sa...

free fashion pia: Jag skulle tro det. Det här var ingen form, det var otäckt. Men vem är jag att döma. Jag tyckte bara att det var skrämmande. Man kan ju ha anorexia även om (kanske tack vare) man varit elitidrottare.

Anonym sa...

Men snälla.
Malin tävlar i långdistans numera! Springer man flera mil i veckan ser man ut som hon gör, det är inget konstigt eller sjukt med det!

Petra sa...

Kära anonym, det ser både konstigt och sjukt ut. Om resultatet av att springa flera mil i veckan är att man ser ut som ett vandrande skelett då tycker jag att man ska öka sitt intag av mat.