onsdag

Svettigt

Jag struntade i att vila och gick ut och sprang min vanliga runda istället. För första gången i år kunde jag springa bara i kortärmat. Det har varit riktig vår i Skåne idag. Inte för att jag brukar ha några problem att hålla värmen när jag springer precis. Jag är nämligen väldigt bra på att svettas (jag hade hellre varit bra på att springa snabbt och långt). Minsta lilla ansträngning så svettas jag. Varje pass jag går på så svettas jag mest av alla. Det behöver inte vara kondition utan Body Pump går lika bra att svettas till. Minst två liter känns det som. Jag har hört att det ska vara positivt att svettas mycket men jag vet inte, jag tycker mest det är jobbigt. Håret blir helt genomblött efter träning. Men jag kan ju alltid göra som tjejen som var med på Power step-passet i söndags; gå och föna håret torrt direkt efter passet...utan att duscha först. Eller inte.
Det är verkligen individuellt det där med hur svettbenägen (!) man är. När jag gick i gymnasiet så fick jag en deodorant av min kompis med orden "Du kan få denna. Jag använder inte deodorant. Jag svettas inte". Ursäkta?! Hur mycket svettas ni? (Och ja, jag vill verkligen veta :)

8 kommentarer:

Peace in mind sa...

Mycket...ikväll efter två timmar line dance, kom jag på den smarta idén att cykla hem. En mil i uppförsbacke.

Jag var sjöblöt...hela jag och alla kläder.

Så. Nu vet du.

Petra sa...

Tack Pim! Nu vet jag att fler svettas och kan sova lugnt :)
Line dance...du kanske ska flytta från trakten där du bor snart ;)

Mie letar guldkanter sa...

Jag svettas nog för lite i stället... nästan inte alls typ. Men det betyder inte att jag inte blir helt slut och nästan tuppar av istället. Tror det är nyttigare att svettas!

Petra sa...

Åh då är du en av de avundsvärda. Som kan träna och var snygga samtidigt ;)

Flicka sa...

Jag blir röd som en kräfta i ansiktet och svettas som bara den. Det värsta som kan hända är att glömma en svetthandduk till passen:)

Petra sa...

Bra Flicka, då står det tre ett till oss som svettas :D

Kajsa sa...

Galet mycket svettas jag. Inte till vardags när jag sitter på jobbet sådär, men när jag tränar. Galet mycket.

Petra sa...

Kajsa: Vi svettiga leder. Jag måste också tillägga att jag inte svettas på något onormalt sätt på jobbet...(det har vi dock många andra som gör):)