lördag

trött trött trött

Var hos vänner och firade Valborg i går. Men jag hade bestämt mig för att träna i dag på morgonen ändå så jag gick på ett aerobicpass på Sats. Det började inte så bra eftersom mitt blodsocker var 1,7 (normalt ca 5) när jag vaknade. Det är inte så bra för mig att träna på morgonen egentligen eftersom det är för kort tid mellan insulin och träning med risk att blodsockret sjunker för lågt. Och 1, 7 är verkligen ingen hit. När jag kom till Sats var blodsockret 2,8, fortfarande alldeles för lågt. Jag fick köpa en banan och en sportdryck samtidigt som jag tryckte i mig ett halvt druvsockerpaket.
När väl träningen startade kände jag mig helt utpumpad och orkade hur lite som helst. Eftersom vi bara var fem deltagare på passet så kände jag att jag inte kunde ta det lugnt heller, dum som jag är.
Nu klockan halv sex på kvällen känner jag bara för att gå och lägga mig, inte för att laga mat, grilla och dricka vin. Jag som efter tips från Kajsa köpt ett spännande rosévin.

4 kommentarer:

Linda K sa...

pucko, träna inte på morgonen då!

Kajsa sa...

Petra: God vilken tuff morgon...

Blev det något rosévin? Gillarut?

Akan-Kakan sa...

Jiiisus, 1,7?! Jag trodde inte man kunde vara vid medvetande då!

Roligt att din blogg är tillbaka, förresten!

Petra sa...

linda k: Ord och inga visor. Jag lyder :)

Kajsa: Ja, jag hämtade mig och fick i mig vinet, pheew. Jag gillade det, fast det var inte roséväder igår, det förtog lite av känslan.

Akan-Kakan: Tack :) Jo, jag har haft under 1,0 också, man vänjer sig men det är inte så roligt.