tisdag

Jag är en vinnare


Jag har vunnit en tävling hos Anna med den trevliga bloggen Trend och träning! Vinsten bestod av ett gäng nya produkter inom hälsa/functional food och eftersom jag riktigt går i gång på just nya produkter så ämnar jag testa och utvärdera.
I går efter träningen tyckte jag det passade att prova vitaminvattnet Vitamino från Friggs. Man måste ge tillverkarna (här menar jag inte enbart Friggs) en eloge till att ha hittat en helt ny produkt som man kan fås att känna behov av. Jag tror det var kändisar i U.S.A. Jennifer Aniston t.ex. som först sågs hålla flaskor med det fantastiska vattnet. Och det kan ju tyckas vara bra med ett "helt vanligt vatten" som innehåller en mängd nyttiga och livsviktiga vitaminer. Men om man tittar på innehållsförteckningen så är näst största innehåll fruktsocker och ett sockrat vatten känns inte så där jättenyttigt, helst inte för mig som är diabetiker (typ 1). Nej i såfall tror jag det är bättre att svälja ner vitamintabletter med vanligt vatten. Helst också med tanke på att Vitamino och dess likar inte direkt är billiga....

5 kommentarer:

Fröet sa...

Härligt att du är tebaks och med den här vinst orkar du tränna ännu mer ;)

Fröet sa...

Jag skulle skriva vinsten men hjärna och händer samarbetar inte... jag skyller på jetlagen!

Mie letar guldkanter sa...

Men vad kul, du är tillbaka i bloggandet! Det är jag oxå efter en tids paus. Länkar genast till petitesserna igen:)
Sköt om dig o kram!

sara sa...

svar: Hej vad kul att du är likadan som jag. Som på tex bodypumpen så är det så roligt när nybörjarkillar som bara kört styrketräning i gymmet kommer in för första gången och ska testa BP. *hjälp vad de får slita...

Petra sa...

:) Jag ska försöka skriva lite mer, tänkte det skulle bli lättare om jag håller mig till ett tema, men det vetef*n
Jag såg det nu när jag var inne på din sida, precis som jag tyckte du det kändes tillräckligt med att vara på Facebook. Men det är ju en grej man gör för sig själv så eg. kan man ju skriva när man vill. Men man saknar ju "sitt bloggäng" :)
precis! Det är alltid lika kul att se deras från början kaxiga "det här kommer att bli a piece of cake, bara en massa tjejer"min sedan bytas ut mot "herregud vad är det här?! Jag är ju kille jag måste orka mer!" ;)